Manso Camping

Camping avoinna 27.4. – 30.9, soita ja varaa : +358 456 712 052
Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Manso Camping sijaitsee Mansoniemessä, Ikaalisissa. Lapsille on tarjolla monipuolinen leikkialue ja järven rannassa on uimapaikka. Alueella on myös rantasauna, johon voit halutessasi varata vuoron.
Joissakin mökeissämme on ruokailutila ja / tai terassi, osassa mökkejä on keittokomero, joka sisältää mikroaaltouunin ja jääkaapin. Mökeissä valmiina peitot ja tyynyt, liinavaatteet voi tuoda mukanaan, tai ne voi myös vuokrata. Mökkien loppusiivouksen asukas suorittaa itse.
Vastaanotto- ja kahviorakennuksessa asiakkaat voivat tilata grilliaterioita, kahvia ja nauttia erilaisia virvokkeita.
Leirintäalueen lähiympäristössä voi harrastaa lenkkeilyä ja pyöräilyä. Luonnonpuisto Seitseminen siaitsee leirintäalueelta 50 kilometrin päässä. Ratsastus, golfkenttä, ampumarata sekä huvipaikka Ikaalisten Kylpylä sijaitsevat pienen matkan päässä. Matka myös muihin huvipaikkoihin, kuten Särkänniemeen, on sopivan matkan päässä. Lähin lentokenttä on Tampere-Pirkkalan lentoasema, 60 km:n päässä.

Tervetuloa luonnonkauniille leirintäalueelle!

Vastaa